Chiftelute din branza branza proaspata din lapte pasteurizat de vaca si rulata manual Rians-Le Roulé Garlic & Herbs Rians patties-Cheese balls of "Le Roulé Garlic & Herbs" from Rians | |||||
Categories: Aperitiv,Starters,Entre Yield: 4 servings | |||||
Ingredients
| |||||
InstructionsCategories: Entree, Eastern EuropeRO : Se curăță cartofii se taie sferturi şi se pun la fiert. După ce au fiert se scurg de apă şi se pisează cu o furculiță. Se amestecă piureul de cartofi cu brânza încorporând făina, oul şi zahărul. Compoziția nu trebuie sa fie nici prea moale dar nici prea tare, dacă este nevoie sa mai adaugă puțină făină sau cartof. Se pudrează mâinile cu făină, se ia cu o linguriță din amestec și se formează chifteluțe astfel încât chifteluțele sa fie acoperite cu făină. Le prăjim uniform în ulei încins la foc mediu având grijă să nu se prindă. Pofta buna! FR: Pommes de terre de nettoyage du fil, les couper en quartiers et faire bouillir. Après avoir des pommes de terre de vidange de l'eau bouillie et écraser les pommes de terre avec une fourchette. Mélanger la purée de pommes de terre avec de la farine fromage incorporant, l'œuf et sucre. Composition ne doit être ni trop mou ni trop dur, si nécessaire, ajouter un peu de farine ou de pommes de terre. Vous poudre les mains avec de la farine, vous prenez une cuillerée du mélange et formera les boules dans les mains, afin de billes à couvert boulettes de viande avec de la farine. Les faire frire dans l'huile chaude de façon uniforme sur feu moyen.Veillez à ne pas s'en tenir à les boulettes de viande à la poêle. Bon appétit! EN : Thread cleaning potatoes, cut into quarters and boil. After having potatoes boiled water them drain and crush the potatoes with a fork. Mix mashed potatoes with cheese, incorporating flour, egg and sugar. Composition should be neither too soft nor too hard, if needed, add a little flour or potato. You'll powdered your hands with flour, you'll take a spoon of the mixture and will form the balls in your hands, so the balls will be covered with flour. Fry them in hot oil evenly. Be careful not to stick the meatballs to pan fry. Good appetite! Source: Rareş Baicu | |||||
Nutritional information- detail
| |||||
Nutritional information
|
Sfatul zilei-Tip of the Day: RO: Nu este bine sa fierbem in coaja cartofii care inmuguresc primavara,deoarece in acea perioada coaja cartofilor contine o substanta daunatoare sanatatii numita SOLANINA. En: It is not advisable to boil the potatoes with peel in spring, because at that time peel potatoes contain a harmful substance called SOLANINA.
luni, 31 ianuarie 2011
Chiftelute din branza proaspata din lapte pasteurizat de vaca si rulata manual-Le Roulé Garlic & Herbs Rians patties-Cheese balls of "Le Roulé Garlic & Herbs" from Rians
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Puteti face si comentarii ....sa va dati o impresie :) Y can comment:)
arata foarte bine chiftelutele !felicitari pentru blog si la cat mai multe retete delicioase
Mersi Vio!
Trimiteți un comentariu